Opdrachtgevers


Boom uitgevers

Het organiseren van (meerdaagse) symposia, webinars en nascholingen voor professionals in de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz).

4pulse B.V.

Projectcoördinator 4pulse. 4pulse is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. 4pulse organiseert de twee congressen van de NVVC, produceert webinars en verzorgt consultancy opdrachten voor verzekeraars, ziekenhuizen, vakgroepen en anderen. www.4pulse.nl

Hoofd Communicatie NVVC

De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie verenigt cardiologen en andere zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van patiënten met hart- en vaatziekten en treedt namens hen op bij de beleidsvorming op het gebied van de cardio-vasculaire zorg in de volle omvang van het veld. 

CVOI

Voor het CardioVasculair Onderwijs Instituut onderhoudt JVB-PA de LinkedIn pagina.

Simmers BV

Persoonlijk assistent van Simmers BV. 
Administratie, agendabeheer, planning werkzaamheden, bouwbegeleiding zakelijke nieuwbouw Simmers BV, algemene zaken en diensten.

Ter Haar, personal coaching en advies. 

IT-begeleiding, verzorgen boekingen reizen en meer, logistieke ondersteuning.

Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Aanmelden van diverse zorgfuncties van het Catharina Ziekenhuis bij het Topklinisch Zorgregister van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

HART.VOLGERS.ORG

Digitaal platform op het gebied van de cardiologie. Hier kunnen hartpatiënten in contact komen met cardiologen om snel en accuraat meer informatie te krijgen over hun hartproblemen.

worldOutgames Antwerp 2013

CEO van de WorldOutgames 2013 Antwerp. Een 11-daags evenement voor (niet alleen) de LHBTQI+ gemeenschap. Meer dan 25 sporten, 3-daagse mensenrechtenconferentie en een 11-daags cultuurluik.

Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Vanaf 1980 tot 2008 (staf-)fotograaf KNHB. Van 1998 tot en met 2008 hoofdredacteur Hockey Magazine, Hockey Magazine Special, Hockey Jaarboek en hockeymagazine.nl.

Contact

Jeroen van Bergen
[email protected]

Adres

Nieuwe Jonkerstraat 60
1011 CM Amsterdam - NL

JVB-PA

BTW-ID        NL003469725B49
KvK              805 727 31